Quantum Touch«  

Energetisch Praktijk wofosi
 

Quantum Touch«

 

Genezen met je handen is normaal.
Ook jij kunt het leren!!

Aanvraagformulier voor het bijwonen van de workshop, klik hier.

 

 

Wat is Quantum-Touch«

 
Quantum-Touch« is een heling methode die door zachte aanraking energie vrijmaakt op een effectieve maar vooral simpele manier. Door Quantum-Touch« kan het lichaam zijn eigen oorspronkelijke structuur of vorm weer aannemen. Het is een uitermate krachtige en eenvoudige methode die iedereen kan leren ongeacht leeftijd of achtergrond. Het kan toegepast worden bij ontstekingen, migraine en pijnklachten. Quantum-Touch« kan ook goed werken bij leer- en gedragsproblemen. DNA,  alle cellen in het lichaam, botten, spieren, gewrichten, alle lichaamsystemen en hersenfuncties reageren op deze verhoogde lichaamsfrequentie. Het lichaam heeft een natuurlijke intelligentie en geheugen en bepaalt zelf zijn eigen helingsproces. 
 
De grondlegger van Quantum-Touch« is de Amerikaan Richard Gordon van het boek 'Jouw handen genezen'.  In zijn nieuwste boek  " The power to heal " dat onlangs is uitgekomen legt hij deze nieuwe vorm van genezen uit. Veel therapeuten waaronder Acupuncturisten,  Osteopaten, Chiropractors, fysiotherapeuten,  Reikimasters en andere beschouwen deze methode als een dusdanige aanwinst op hun eigen vakgebied dat ze er in 80 % van de behandelingen gebruik van maken. Spieren, botten, gewrichten nemen na de behandeling zoveel mogelijk weer hun oorspronkelijke plaats in.
 
Verschil met andere methode.
 
Het grootste verschil met andere healingmethode's is dat u  bij Quantum-Touch« door bepaalde ademhaling en lichaamstechnieken eerst de frequentie van trillingen bij uzelf verhoogd,  waardoor u de ander mee kunt voeren in de energie die vrij komt. Quantum-Touch« werkt aardend en zorgt ervoor dat de energie blijft bewegen en aangevuld wordt, waardoor u er niet uitgeput van raakt of dingen gaat overnemen. 
Het brengt uw energie niveau voortdurend op een hogere trillingsfrequentie, daarom werkt het ook helend voor de persoon die het toepast. Het is een revolutionaire methode voor lichaam en geest.

Tijdens de video workshop, leert u de beginselen van Quantum-Touch«, wilt u behandelaar worden, dan dient u ook een Basic workshop te volgen, en vele uren stage. Na het volgen van de video workshop krijgt u een certificaat thuis gestuurd.

▓▓▓▓

Foto's

klik op de foto

▓▓▓▓


Home

 

Copyrightę D. van Alphen